کمپوست قارچ ،بذر قارچ، بذر قارچ صدفی ، خاک پوششی و بذر قارچ دکمه ای آریانا

گروه تولیدی بذر قارچ و خاک قارچ و عرضه کننده کمپوست قارچ  آریانا با تجربه بیش از دو دهه مدیران در زمینه های : صنعت تولید بذر قارچ، کمپوست قارچ و تولید انواع قارچ های خوراکی مثل قارچ صدفی و قارچ دکمه ای و فعالیت هایی این چنین میتواند با شما همکاری هایی خوبی داشته باشد . برای اطلاعات بیشتر  درباره کمپوست قارچ و بذر قارچ از بخش تماس با ما استفاده کنید.

مشاوره در زمینه تولید کمپوست قارچ دکمه ای ، تولید بذر انواع قارچهای خوراکی ،تولید و سالنداری قارچ دکمه ای و قارچ صدفی

تماس با شرکت قارچ

سفارش آنلاین

  • فالب زنی :

بعد از اشباع شدن کاه و کلش از آب ، آن را برای مرحله قالب زنی آماده می کنیم. معمولا سه قالب زده می شود. روش کار به این صورت است که سه پانل (محافظ) در ابعاد 2.5 متر در 2 متر را کنار هم قرار می دهیم.

بعد از اینکه یک قالب با لودر پر شد دو عدد پانل کناری را جدا کرده و به اندازه طول پانل آنها را به طرف جلو کشیده و دوباره شروع به پر کردن قالب می کنیم این عمل را تا زمانیکه تمام کلش قالب زده شود ادامه می دهیم. درهنگام قالب زنی باید دقت کرد که عرض قالب در اولین مرحله قالب زنی سه متر و ارتفاع آن حدودا دو متر باشد و با هر جابجا کردن پانل ها عرض قالب باید کنترل شود تا در ابتدا و انتها یکسان باشد. در پایان قالب زنی باید محوطه اطراف کاملا شسته و تمیز شود تا از بروز آلودگی و رشد میکروبها جلوگیری شود. عمل قالب زنی توسط نیروی کارگری و با چهار شاخ انجام می شود البته در واحدهای مکانیزه دستگاه مخصوص قالب زنی وجود دارد.

قالب زنی

 

بعد از مرحله اول قالب زنی بر اثر فعل و انفعالات شیمیایی و میکروبی در داخل توده کمپوست، دما به شدت افزایش می یابد که در این صورت شکل ظاهری قالب باعث ایجاد پدیده شیمینی افکت می گردد.

شکل مکعبی توده باعث می شود که هوای گرم توده به طرف حرکت کرده و خلاء ایجاد شده در مرکز توده باعث مکش هوای سرد اطراف به طرف مرکز می شود که این پدیده را شیمینی افکت یا حالت شومینه ای می گویند. یکی از دلایل شکل مکعبی برای قالب، همین پدیده شیمینی افکت است.

بعد از پایان هر مرحله قالب زنی باید سطح روی قالب کاملا صاف شود تا عمل شیمینی افکت به خوبی صورت گیرد.

غالبا هر شش قالب تشکیل یک پایل را می دهد که دو پایل ایجاد شده باهم یک توده نامیده می شوند.

بعد از قالب زنی اول پایل ها به مدت دو روز به همان صورت نگهداری می گردد تا فعالیت میکروبی کمپوست شروع شود. بعد از دو روز قالب دوم زده می شود که در قالب دوم 70 درصد کود مرغی نیاز می شود و 30 درصد هم در قالب سوم که به فاصله قالب  دوم زده می شود، اضافه می گردد(فاصله هر قالب زنی دو روز است).

در قالب چهارم 50 درصد سنگ گچ اضافه می شود و مابقی در قالب پنجم مورد استفاده قرار می گیرد.

 

هدف از قالب زنی :

مهمترین هدف از قالب زنی اختلاط و هوادهی (Mixing and airing) می باشد.

مخلوط کردن باعث یکنواخت شدن بافت کمپوست می شود و این یکنواختی بافت لازمه یک کمپوست خوب است. هوادهی از بی هوازی شدن کمپوست جلوگیری می کند تا تخمیر کاملا هوازی صورت گیرد.

 

مضرات بی هوازی شدن کمپوست :

1 . کاهش PH و اسیدیته شدن کمپوست که سبب کاهش جمعیت باکتری ها می شود. در حالیکه هدف ما در این مرحله افزایش جمعیت باکتری هاست تا کربن و ازت را از مواد اولیه استخراج کنند.

2 . در اثر بی هوازی شدن کمپوست، کربن به صورت گاز متان خارج شده که در دسترس باکتری ها قرار نمی گیرد.

3 . ایجاد بوی بد که از لحاظ محیط زیست مشکل ساز است.

فروش گندم استریل

فروش گندم استریل

 

 

در راستای تقاضای مشتری های عزیز واحد تولید بذر قارچ آریانا ؛فروش گندم استریل را نیز آغاز کرده است.
گندم استریل شده به دو شکل قابل عرضه می باشد:۱_درون کیسه های معمولی که درب آنها پنبه گذاری شده
۲_درون کیسه های فیلتر دار که در دو وزن ۱ کیلویی و ۴ کیلویی قابل عرضه است.

اطلاعات تماس با بذر قارچ آریانا

 

آدرس واحد خاک قارچ آریانا : کرج ، محمد شهر ، خیابان شمس ، درب اول سمت راست

آدرس واحد بذر قارچ آریانا : تهران ، صفادشت ، حصار طهماسب ، واحد بذر قارچ آریانا

تلفنتلفن: : 02634990354 - 02634990358

02165949017  - 02165949117

فکسموبایل: : 02636305453

 09121780442 - 09126888295